helgen...

ja då hade nästan hela denna helgen gått då.. har kanske inte vatt den bästa men iaf..  Beställde tid för 2 nya dermal anchor igår me, får se om det blir av eller om jag bangar, sånt som märks.. johannes fixade tid för surface i nacken oxå, så nice!

igår va vi i emmaboda på end of summe meet.. massa folk o massa fina bilar.. vill ha typ alla.. men de kan man ju se sej om i stjärnorna efter... såg nått jag inte ville se oxå... men de är väl så att man fattar inte vad man har fören man förlorar det.. eller hur är de man brukar säga?

på kvällen sen va de kräftskiva hos josse o uben, lite tråkigt eftersom att jag går på diet oi inte får äta kräftor eller annat o inte dricka nån sprit heller.. men de är ju alltid kul o umgås.. så där satt jag me min vattenflaska=)

men annars så har helgen bara vatt skit! har mått skit, vatt konstant hungrig o ledsen o allmänt depp.. finns inget som har fått mej glad typ... men, vissa helgen är ju sånna..

får hoppas att nästa blir bättre!


jaha..

de här va nått nytt! skaffa blogg.. de trodde ja aldrig om mej.. men ja brukar läsa kompisars o tänkte att de kanske kunde va kul me en egen... så vi får väl se hur kul det är...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0