bokmalen linda, hon ingen trodde fanns...

De är sant, jag har läst ut en bok, en tjock bok till och med. Män som hatar kvinnor 567sidor!!! de är nog första boken jag läser frivilligt, alla andra böcker man läst har man ju blivit påtvingad i skolan... Misshandel kallar jag det .
Men jag är nödj, mycket bra bok, spännande och rätt lättläst. Och så är jag stålt, att ja gjorde det..=) så nu känner me mej nästan peppad.. -gah, var är nästa bok.. måste läsa.. nu!!    okej.. inte så peppad kanske men ja känner iaf att jag vill läsa de andra 2 böckerna i millenium serien..

Idag hände nått som inte får hända.. Jag försov mej.. min första kund jag skulle ha idag kom kl 9,00. Kl 9,05 ringer Anne från jobbet och väcker mej.. inte fullt så lysnade kanske.. Panik! Sen tar ja mina kläder och klär på mej undertiden jag springer till jobbet typ, vilket som tur är inte ligger så längt bort ifrån där ja bor.. så ja är nog på jobbet kl 9,10 iaf.. och som tur är så är det en kund jag haft många gånger innan och hon är rätt förstående.. Alla kan ju faktiskt försova sej!! som tur är så har det bara hänt en gång innan, och de va nog 2 år sen när jag fortfarande hade praktik... Grejen med den gången va att jag hade visst legat och sovit på min hand, så när ja kom uppspringade till jobbet så hade jag visst ett fett handavtryck på kinden.. så ju ut som ja fått stryk.. lite jobbigt sits vill jag lova... men de va ju bara te o le och se glad ut=)


COLDPLAY

Nu är jag hemma igen efter allt farande, borta bra men hemma bäst!
 
Men konserten, den va fantastisk!! helu underbar, de är kärlek! fick bra plats också, hittade ingan av de andra som jag "va där med" så de är lite synd att ja inte har nån o dela det med, men jag är nöjd iaf. Va så nära att jag nästan kunde nudda chris=) de va så vackert så jag va tårögd igenom hela konserten! helt underbart... bra publik bra show bra sång och musik och ja, allt va bra.. de är så underbart och se när folk blir som höga av musik!! en fantastisk känsla!

När konserten sen va slut och vi lyckades hitta alla igen så kunde ju ingen bestämma vart vi skulle gå.. men det slutade att vi va några som drog ner på stan.. tyvärr så hittade vi aldrig nått ställe som föll mej i smaken, men de är ju inte så lätt är man är några stycken och ingen tycker likadant... men iaf tillslut fick jag nog och bestämde mej för att åka hem till carina igen, där jag bodde inatt... o alla andra skulle på annat håll så jag fick ju ge mej ut i stockholms natten själv.. och så hittade ja till t-banan centralstationen som ligger vid plattan.. och när ja väl kom fram till dörren, så öppnades den inte. Tummelbanan hade stängt och där stod ja, själv på plattan kl 2 en torsdagnatt, de hade inte min mamma tyckt om vill jag lova... och inte hittade jag nån som jag vågade fråga heller... men tillslut så kom de några vakter som jag kunde fråga.. så va de bara att sätta sej på en buss och hoppas att man åkte åt rätt håll, och det gjorde jag som tur va! men när jag kom fram till gullmarsplan så fick ja ju sitta där och vänta på bussen i 30 min.. inte heller så kul.. men till slut så kom jag hem och då va klockan närmare halv 4...

och vid halv 8 så väkte Carina mej så åt vi frukost ihop. Det va trevligt med lite kvalitéts tid me henne, träffas ju inte allt för ofta. och efter frullen så åkte hon till jobbet och jag gick och la mej igen..

och sedan många timmar senare och efter ännumer krabb så kom vi äntligen fram till växjö och de känndes att man snart va hemma... ändan tills malin upptäckte att hon hade glömt sina bilnycklar i stockholm.. Lyckat!! not! men de löste sej som tur va till slut de oxå...

så egentligen, allvarligt talat... de ända som har vatt bra denna resan är så klart konserten!!! och att få träffa carina..



Chris Martin


Finaste Favorit Fannie

Idag när jag kom hem från jobbet och tog in posten, så har ja fått post (de tillhör ovanligheterna) och denna gången va de inte bara räkningar, utan ett paket också=) Óch i det där paketet så va de först en påste med vit toblerone (min favorit) och sen ett brev, från Fannie. O i brevet stod det att hon va glad för minskull att ja klarat gesällen och så. Och så hade hon ritat en fin bild på mej när ja äter min tobbi och jag har lockigt hår och min fana depalma huvtröja=) så typiskt Fannie och så fint! hon vet verkligen vad hon sja göra för att få mej glad!! tycker om henne!!

håller på och försöker packa för imon, och dessutom komma på vad fan ja ska ha på mej, och det är inte lätt ska gudarna veta! ja är sämst på dehär! orkar ju inte konka runt på för mycket heller. o tänka om alla andra har en väska o ja kommer me en bigsize resväska, inte så kul för mej alla gånger! Och så hatar jag att vara för fin, finns de nått värre, de kommer nog sluta me att ja har jeans o en t-shier och att ja blir för slapp istället... hm.. får kanske stanna hemma...

Fick sms av Carina innan, hon är på konserten ikväll och än sålänge va hon riktigt nöjd!! skönt o höra..

nu ska ja fortsätta packandet.. over and out

Nedräkning

Till Coldplay konserten i globen på torsdag kväll, o va ja längtar!

Skulle ju köpt en mp3spelare i söndags, men istället fick ja en av Anders, han hade fått den av jobbet och den va fortfarande ouppackad så ja fick den (tack anders) o ja har precis lärt mej o lägga in musik på den, ja är inte dålig jag=) Så nu har ja lagt in flera album... coldplay, foo fighters, johnossi, Kent, neverstore, taking back sunday, danko jones o lite så.. den blir nog snart full. Men de är ju rätt skönt o ha lite musik o lyssna på i minibussen till sthlm=) och på flyget till Thiland=) typ 100 dagar kvar nu (yes!!!)




ansgar & evelyne

Gesällen..

Nu har jag gjort det! Jag har klarat min gesäll! äntligen, känns så jävla skönt! Va så nervös så både saxen o kammen skakade. Men det gick ju bra.. Det va ju omprov jag gjorde. Gjorde min gesäll i maj o av 12 moment så missade jag på 3 så det va dom jag gjorde om nu. O de gick faktiskt bättre än väntat. Herrklippningen blev godkänd och damklippningen fick vg och de fick föningen också! så idag har ja firat med tårtbuffé=) fick de egentligen av anders på alla hjärtans dag men vi har inte hunnit med det men nu passade det ju perfa! o gott va de!

Fan va glad jag är, de är så skönt att veta att ja är färdig! ja är frisör på riktigt nu! weehhooo!!!!

Bankrån mm.


Idag har det minsann hänt grejer här i byn. Började med att de började ryka i hela Lenhovda o brandbilarna köde förbi o allt, o då sa en kund att det brann i en bil utanför banken. Jaha tänkte vi och jobbade glatt vidare. Men så kom nästa kund och sa att bilen hade visst kört in I banken och dessutom rånat den.. o efter det så va de fullt pådrag me polisbilar, radionyheter, helikoptrar och gud vet vad... Är ju faktiskt lite otäckt när det händer nått sånt så nära, och att dom fortfarande är på fri fot..

som jag skrev sist så har ja ju köpt cykel, o lånat en tränings cykel (cyklar men kommer ingen stans) och i o med detta så hart jag nu fått riktigt ont i baken... så idag när jag skulle ha dressyr träning så känndes det ungefär som om mina sittben gick igenom skinnet.. ingen behaglig känsla direkt... men, ja får väl skylla mej själv...

Har sovmorgon imon, ska bli very nice! o så tänkte jag låna Annes hundar så dom kan dra mej ett varv runt sjön innan ja ska till jobbet=) Ska egentligen inte jobba imon, bara öva inför min gesäll på lördag, hoppas verkligen att jag klarar det, behöver verkligen de! kommer bryta ihop annars... Carina kommer imon me, tycker om min stor kusin!

nu ska ja duscha o sen sova, ja längtar...


  jag

      
Min nya cykel  

Cyklat..

Har införskaffat mej en ny cykel, mycket fin, vinröd o me cykelkorg, praktiskt och bra! Och inte nog med det så har ja lånat hem en motionscykel oxå, de gäller att slå på stort. Får väl se hur länge jag tycker att det är kul, va rätt okej idag men de går säkert bara utför... Har kommit en bra bit i min bok me, blir nästan förvånad själv, har läst 217 sidor sen i fredags, måste va rekord! Så tillråga på allt så cyklade jag och läste samtidigt, de kallar jag 2 flugor i en smäll o i hela 45 min..

110 dagar tills ja åker till Thiland


hemma igen..

Nu får ja äntligen äta mat igen.. weehhooo!


Då va man hemma igen... Borta bra men hemma bäst! Har vatt en bra helg, alltid kul o träffa Petra o Johannes!  O så va det ju dom här anchorsen... Äntligen blev det gjort, o det är de värsta jag någonsin gjort! De gjorde så jävla ont! Blev totalt misshandlad, men vill man bli fin får man lida pin.. De visade sej att ja inte har spec mycket skin på de här stället så det var svårt för han att få tag i nått o hålla i.. Så om Johannes 2 tog ca 10 min så tog mina 40 min... Lite mer problematik om man säger så.. Men han är duktig han som gör dom! O resultatet blev me bra! De är kul för här finns ingen annan som har anchors... Så man blir lite speciell. De gillar jag!


Nu ska jag strax gå till jobbet, har vatt o tatt spruta, inför resan, jag gillar inte sprutor.. Men de gick bra, jag fick ju bedövning innan.. 


mina

Göteborg

har åkt tåg till götet idag.. tre timmar på tåget är inte precis de roligaste som finns. Men jag hade denna gången bokat i tyst avdelning så jag slapp alla jobigt ungjävlar, skönt! hade fatisk med mig en bok oxå, jag son inte läser tänkte faktiskt försöka läga stieg larssons män som hatar kvinnor.. har kommit 4 kapitel... inte dåligt för att va mej...

idag tar dieten slut.. o jag ställde mej på vågen innan.. o ja har minsann gått ner 8 kg!!! well done Linda!
nu gäller det bara att det håller sej...

de ringde från tribe när jag satt på tåget o undrade om hag kunde ändra min tid tills på måndag... grejen är ju den att jag åker från lenhovda till göteborg denna helgen enbart för att ja ska göra  2 dermal anchor.. så ja kan inte ända tiden.. men jag ska ringa imon o se vad vi ska göra.. hoppas att de löser sej iaf..  hade vatt surt annars..



nu är jag trött.. dags o bädda på soffan...


torsdag...

då va nästan denna veckan slut, och lika så min diet.. längtar efter mat! min ja har varit duktig ska ni veta.. ska bli spännande o se om det syns nått på vågen... hoppas hoppas hoppas...

har vatt en rätt seg vecka på jobbet, har mest bara malt på känns det som... va en tant som kom in o klagade på sin permanent, grejen va bara att de va 5 veckor sen hon gjorde den.. de är ju så dags o komma då.. pucko!

imon bär det av åt götet, till johgannes o petra. ska bli kul.. har inte träffat dom på ett tag.. så vi ska typ dricka sprit o snacka skit! me like! o på lördag blir det dermal anchor.. lär kännas ännu mer denna gången.. men va fan.. vill man bli fin får man lida pin.. säger dom som vet..

nu ska ja packa.. over and out...

det va de...

o nu känns allting skit!!!! SATAN!

RSS 2.0