snö!!!!

i dag har de jävla snöat ska ni veta! började vid 12 tiden ohåller på än.. är ju inte spec kallt så de blir ju bara moddigt o så, livsfarligt i köra i, så de är bäst ja håller mej inne!!

idag har de vatt mycket, o en av mina medarbetare va ju hygglig o sätta in en kund för klipp o färg som tar minnst 2 timmar på typ en timme, så min lunch kunde ja ju glömma, trodde nästan ja skulle svimma ett tag, men de gick bra, imon är de lugnare, jobbar inte så länge o sen ska vi inventera, blir ju salongo AB på måndag=)

tror ja har hamnat i ett fett stim me höst depp.. ingenting är kul o ingen tycker om mej o ja är trött o ja fryser o allt är skit!!!
2månader kvar till playan o ja ser mer eller mindre ut som ett isterband..

o eftersom att de snöar så kan man inte gå ut så ja får cykla inne istället..

satan!

Tisdag...

göteborg i helgen o nu hemma igen, har vatt en bra helg! fick träffa kattis,johannes, petra o P-A m.fl va bara massa krabb me tåget, både dit o där, man blir så trött, han aldrig behövt klaga på sj innan, men nu behöver jag de..

har vatt ute o gått en timme nu, måste ju ta tag i det här om ja ska kunna visa mej i bikini om 2 månader(!!!!!)
men de va inmgen som ville gå me mej så ja fick minsann gå själv! men va fan, ja har ju en mp3 nu=)

läste ut min bok i helgen me, andra boken av steig larsson, flickan som lekte med elden, så himla bra är dom (håll ut kattis, den första är lite seg o komma in i de men sen ska du få se på annat) längtar nästan till ja får läsa nästa, har lånat ut den till Phia så de gäller att hon läser ut den snart...

imon är det ett år sen martin va me i sin andra bilolycka, han klarade sej men fick sy både på knät o på knät o några ställen i ansiktet, men den han krockade med omkom (r.i.p) de va en tuff tid efter det vill jag lova.. men ja hoppas att de går bra imon så att de inte "kommer ifatt honom" o knäcker han, dom som vet säger ju att de är värst på årsdagen när de påminns... jag älskar min bror, och jag är rädd om honom!

helg..igen...

ja, då va de dags igen! va veckorna går fort! o denna helgen blir de fest.. ska stressa som fan efter jobbet imon o åka raka vägen in te stan o försöka hinna me tåget till götet, bäst för mej att ja hinner! annars blir de dåligt me kalas...
pratade me johannes innan, han ska fixa musiken till festen, bara massa 80-tal o schlager=) me like!
har bara ett problem, vad ska ja ha på mej? johannes tycker ja ska va naken, de hade ju vatt kul!! de hade ju iaf kanske roat nån... men ja vet inte.. ska se om ja hittar nått annat..

ska till kattis imon oxå, ska hyra in mej där en natt, o hon ska bjuda på middag, spagetti o köttfärssås=)

idag fick min ryggsäck som ja köpt på tradera, den är stor! då kan man packa massa i den, hihihi, bara 2 månader kvar!

har precis kommit hem från stallet, har tränat dressyr som en dåre.. men min häst va inte speciellt sammarbetsvillig o de gjorde ju inte saken bättre... så ja höll faktiskt på o dö..
nu ska ja duscha.


söndag

de är inte klokt vilka tråkiga rubriker jag kan komma på... måste nog gå nån kurs eller nått..=)

helgen har gått fort, alldeles för fort..
i fredags så hade jag klippning på hemkörning, kan inte kunden komma till frisören så får frisören komma till kunden! va ändå rätt trevligt, kollade på idol o åt thaimat o klippte lite o så...

i lördags så va de kvalitetstid me fannie som gällde! hämtade henne när hon kom med bussen i eke, sen åkte vi till örs lantcafé, så himla fint där! o sen gick vi lite på stan, fannie köpte lite, men inte jag, ja HATAR att gå på stan, hittar ju ändå inget... är ute efter en helt vamlig svart klänning typ, men ikke.. allt är typ lila eller nån annan färgglad färg, ja gillar inte färg, it makes me look fat! men sen kom finalen, sushi... mumma!!

sen va de ju meningen att jag skulle åka hem och städa, för mamma hade nämnligen lämnat en arg lapp, och då är de allvar... men istället för att åka hem så åkte jag till skogstorp o rotade igenom stackars ninas alla kläder, för ja har inga själv (inga fina när man behöver iaf) o ja vill ju inte gå naken när ja ska på 30 o 25 års kalas heller... så ja fick me mej en kasse där ifårn iaf=) sen på kvällen så va de dags för 30 års kalas. josefin, min josefin, hennes magnus fyller 30 på måndag, så då va de kalas, mycket trevligt=) så idag har ja vatt dålig....

träffade johannes me (en trogen läsare) på kosta outlet, de va trevligt me lite sällskap och ett bra tidsfördriv för att slippa åka hem o städa=).... men tillslut va ja ju tvungen o åka hem.. o städa... blä..


nu ska ja sova, en dag imon me..

Måndag

då va de dags för en ny vecka då, veckorna går så himla fort nu för tiden..

helgen har vatt bra! en lugn fredag me chibbo o idol och i lördags så va de faktiskt utgång.. inte illa för i va mej, ja går ALDRIG! ut i växjö, gillar de bara inte.. men alex från klassen hade inflytt/födelsedags fest, kul o se hur hon bodde ( mycket fint) och träffa andra från gamla klassen! sen drog dom till oléo men ja gick på spelning på palladium istället, och efter de så gick ja till de lux, till min nya kompis jakob som är entrévärd där.. Jakob ser typ ut som mej.. eller, ja vi har likadant hår han o jag, långt, brunt, lockigt o burrit.. o sen åkte jag faktiskt nattbussen hem, från första gången, de är ju nästan pinsamt, 20 år o har aldrig åkt nattbuss hem...

i söndags va de födelsedags kalas för anders, som nu är 21 år gammal.. o vi fick tårta, o ja gillar ju tråta.. o så fick han en inflyttnings blomma, en jätte stor penna, bokstavskex o biobiljett, så vi ska se rallybrudar imon (anders kör rally) 

har beställt hem lite badkläder som ja tänkta ta me till thailand, och dom kom idag.. men grejen är.. att min kropp inte är gjort för att bära badkläder!! ja ser bara ut som en sladdrig gelé klump typ... suck.. får stanna hemma, de här går ju inte..

pratade me kattis i lördags me (hon ja ska åka till thailand me) och vi har bestämmt oss, vi ska spara pengar o åka till nya zeeland.. och så ska vi även åkte till oslo o fixa brösten.. mycket bra farmtidsplaner=) ja ser fram emot detta=)

men nu ska sova..  

släkten är värst...

denna veckan har jag fått en hel hög med nya släktingar, o där ibland Johannes.. min kompis johannes, min sambo när jag är i göteborg=) vi är visst pysslingar, rätt kul tyckte jag, de kunde man ju lixom inte tro...

stallet ikväll, har en känsla att ja kommer får ordentlig träningsvärk efter kvällen dressyr träning.. men de är ju bara bra, då vet man att man jobbat iaf!!

i helgen är de fest, har några flaskor vin som ja nog måste dricka upp.. både födelsedags fest och inflyttning och så samma en gång till.. fullt upp!! men de ska bli kul.. o ja gillar ju roliga saker!!

malmö

har precis kommit hem från malmö, har vatt där på kurs, åkte dit i fredags o kom hem nyss.. aldrig fel o komma iväg lite vill jag lova.. o kul o umgås me jobbarkompisarna på nått annat ställe än på jobbet... vi bodde fint oxå, tina jag och emma hade ett rum o phia o anne hade att annat, och vi hade en lite svit, lite lyxigare än vad man är van vid..

och så gick vi på stan.., o gick o gick o gick o gick lite till.. undra hur många mil... o handlade alldeles för mycket.. o massa hippa saker, brukar inte va spec hipp annars, typ jeans o t-shirt.. men vi vet ja köpte klänningar o sånt som inte alls är likt mej, men de va fint och hoppas ja kommer använda det oxå=) på fredags kvällen va vi först på en indisk restaurang mycket gott vill jag lova.. sen gick de "gamla" o den gravida hem o tina o jag fortsatte till etage.. o när vi kom vid 20 över 12 så va de typ inte en kotte där.. vi o 5 till typ.. men sen, när klockan närmade sej 1 så började folket komma, inte precis vad man är van vid.. är väl kanske för att här stänger uteställerna vid typ 1... men sen rasade det på me folk så till sist va de helt smockat... vi gav upp vid halv 4.. o när vi kom till hotellet så kom tidningen oxå, så då va vi så vänliga o lämnade in den=)  va så trött så ja somnade innan ja hann lägga huvudet på kudden...

på lördagen så va jag mer död än levande, hade världens skallabank, eller som tina säger, balla skank... men efter lite resorb och hotell frulle så va ja på g igen... men medans de andra gick på stan så la ja med i badet, får ju passa på när man är iväg för ja har ju inget badkar hemma.. sen va de dags för kurs, rätt okej va den.. dom visade bara färgningar fårn en ny färgserie, en som vi inte har, så man hängde me lite dåligt.. men det va fina färger=) o så klippte som på scen och gav tips o så, aldrig fel...

efter kursen så gick vi hem o svidade om och fick på festblåsan (en stickad klänning... de är hippt me stickat) o så gick vi tillbaka dit där visningen hade vatt o så hade dom en show=) sen delade vi på oss, anne o phia stannade kvar och vi andra gick på annat, hamnade tillsist på mello yello, så gott!!!! men kvällen slutade rätt tidigt, eftersom att emma är på tjocken o tina o jag hade dansat sönder fötterna kvällen innan så gick vi hem istället och hade ett gemensamt fotbad i badkaret och åt chips=)

så med andra ord så har helgen vatt bra, men som de alltid är, borta bra men hemma bäst!!



jag i vårt badkar med lejontassar i vardagsrummet på hotellet... lyx!!


               

RSS 2.0