Thailand - Phi Phi

har ar de varmt!! sjukt varmt. narmre 40grader och vattnet svalkar inte ens.. men vi har redan lyckats bygga pa va branna, kanns ratt bra aven om de kanns som att de brinner pa kroppen.. vill man va fin far man lida pin..

vi kom hit igar och spenderade halva dagen pa stranden. samma strand som "familjen" fran forra aret va pa hela tiden, fast de va mer vatten nu=) sen pa kvallen blev de utgang. vi va pa en rock bar med live band som heter typ "roling stone" riktigt bra men man kan inte fatta hur all den basrosten som sangaren har kan komma fran en thai.. de stammer inte riktigt=) sen dar mitt i smeten sa traffar man saklart nan man kanner.. for dar stor henrik uleskog med en chang i handen.. varlden ar bra liten ibland;)

idag har vi faktiskt lyckats leta upp en ny stand som ligger en lite bit bort. och jag fattar inte varfor vi inte letade upp den forra aret for den va sjukt mycket battre!! djupt och klart vatten, inte mycket folk och de flaktar lite och luktar inte fotogen, hur bra som hallst.!! sa dar har vi legat och stekt idag.. och aven badat en hel dej!! sa harligt!! 

imon lamnar vi phi phi och aker mot koh lanta dar vi ska va nan dag innan koh lipe=)


(foresten sa kan ni, om ni vill aven lasa lottis "blogg" pa resedagboken.se ga dit och sok pa knuti sa kan ni aven lasa henner version av resan=)

Kommentarer
Postat av: Phia

Skön att ni är framme där ni ska.Skick ÖVER LITE VÄRME snälla.Här vaknade vi upp till -24 grader Brrrrrrrr.Jag får inte ut hundarna.Kram på er Phia.

2010-02-22 @ 09:37:40
Postat av: Lovisa

Tycker om det du skrev! Underhållande att se en del prima grejer och inte bara det generella sakerna som man kan läsa om varenda dag. ;)

2010-12-01 @ 17:01:40
URL: http://jade.se/reseguide/phuket

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0