by by south afrika o hej igen sverige...

hemma igen, tyvärr.. ingen hemlängtan som vanligt..

sista dagarna har varit hektiska, med myckat på schemat;)

vi har hoppat bungyjump (fran 216m) ja har hoppat innan pa nz men ja va ju lite jävla rädd andå.. tvekade en bra stund innan ja hoppade.. niklas (som fick hoppet av mej i födelsedags present), martin och även pappa hoppade.. de är ju ingen tvekan om att de ger en rejäl adrenalinkick!!!

sen har fia o jag varit på ridtur! riktigt bra o roligt faktiskt! hos en jätte trevlig dam som gjort o vatt med om mycket.. egenligen sa hade hon en anställd som brukade hålla i turerna, men han va ledig den dagen så hon följde med oss istället så de va bara vi tre, skönt de! o vikla ridvägar! sånna skulle man ha hemma! o vilken utsikt, vet inte hur många mil man kunde se men gu va fint de va! riktigt kul!

sen hittade vi en väg som innte borde få vara med på kartan.. om man nu kan kalla de för väg, de va snarare en stig.. sa efter en rätt kort sträcka o ganska många timmar så kom vi äntligan fram till en asfalts väg igen...

sista dagen gjorde vi inte så mycket, vi va ute på godahoppsudden o tittade, o sen slappade vi på stranden, riktigt behövligt, har blivit lite för lite med sånt så brännan aär ju inte riktigt vad den borde vara=)

o nu har vi varit pa resandefot sen kl 21 igår kväll, så de ska bli riktigt skönt att få sova sen, o riktigt skönt att vara ledig imon, tror de kan behövas faktiskt!!!

hemma bra men borta bäst... hoppas de inte dröjer för länge till nästa gång=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0