Sydafrika - Hermanus

nu har vi spenderat nagra dagar i kap staden, mycket bra vader och stark sol.. kanner mej nagot brand, att man aldrig lar sej!? har bott pa ett backpacker lite utanfor centrum, ja tyckte de va helt okej men dom andra tyckte nog att de va ett ruckel, o de blev ju inte battre nar vi fick veta att de va ett gallalt mentalsjukhus.. men de va ju billigt!!=)

igar akte vi tag in till cenrum och dar tog vi en rundtur med en bubbledackad turistbus, ett bra sett att se mycket pa kort tid=) akte aven linbana upp till toppen av taffelberget, vilken utsikt!!!

idag har vi da alltsa kommit till hermanus, ett litet samhalle vid kusten i borjan av garde route, brukar vara mycket valar har utanfor pa vintern och man kan aven aka pa shark diving harifran.. och tanken va att vi skulle gora de imon, men de va fullbokat sa vi har bokat in de sista dagarna har sa vi tar haj dyket da=)
sa vi fick planera om sa imon ska vi aka till en vingard istallet, o de ska ju bli kul de me!

pa fredag aker vi vidare langs garden route o antagligen till plattenberg dar det vantar nya aventyr som ett bungy jump fran over 200 meter, eller kanske lite ridning till hast och varfor inte prova att rida pa en struts!? vi far se vad de blir...

 ar saker, ja saknar inte snon darhemma!!


Kommentarer
Postat av: Ida

Du måste komma hit när du kommer hem!! de e juh inte lång tid kvar tills bäbis ska komma ut...typ 8 veckor!

2011-01-21 @ 20:38:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0